ThE ED

Van ReteWiki
(Doorverwezen vanaf Gebruiker:DieED)
Ga naar: navigatie, zoek
Redactie
ThE_ED
Edje.jpg
AKA DieED
Geboren 05-10-1979
Overleden nope
Functie
Functie {{{functie}}}
Eigen Homepage Gyurka.nl
Meer info Nee, ga weg

Gyurka Jansen is troetelmagyaar, wikiusert en befaamd lid van het Wiki-schrijvers-gilde. Op internet veelal bekend als ThE_ED, maar op Retecool kon deze username helaas niet geregged worden vandaar ookwel "dieED". Doet soms iets aan webloggen, en zegt ooit een collectie metalalbums over oorwarmers uit te brengen. Werd lid van de redactie nadat ie de Wiki volgeblaft had en de Kettingfuck nieuw leven inblies.

Inhoud

Woont

Ed is een echte schapekop maar inmiddels woonachtig in het schilderachtige Rotterdam, alwaar hij Sociologie studeede en de edele teken- en schilderkunsten beoefenT. Dit ondanks zijn beta-vakkenpakket. De wiki-entry van "Ed" is vooral populair bij hemzelf en AquaHarry, welke het niet kan laten zo nu en dan zijn kritieken achter te laten.

Beroempt

In december 2006 werd Ed (samen met ome reet) onder luid protest van z'n cooler geïnterviewd voor de Computer!Totaal DVD, waarin het affakkelen van online communities troef was. (Quicktime alert) Maakte voor medium Willem een kwaliteitszegel en verkocht dit in ruil voor een donatie van 14 euro aan Oxfam.

Werkt inmiddels veel aan een andere site en internetjournalistieke dingen.

Twitter

Zijn reaguurfrenzy heeft zich vanaf 2009 voor een deel verlegd naar Twitter, alwaar hij hard probeert te komen als interwebscultheld.

Collectie

Ed's collectie aan Ercee memorabilia vormt samen met die van Chocotoffert het leeuwendeel van de herstelde plaatjes op deze wiki, die na De grote wikileegte zijn teruggezet.

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen