Ooit

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek

In de pruimentijd. Met St. Juttemis. Ooit worden er vast wel shirts vergeven voor de Foto Fuck Vrijdag, zo laat reet ons weten. De uitslag dient dan natuurlijk eerst voor handen te zijn. Menig user raakt in een dip als ze over het bestaan, onstaan en betekenis van de uitslag filosoferen.

Backtotheffv2zs.jpg

Ooit komt het wel

Ooit.jpg

F.Jacobse vermoedt dat Reet eigenlijk in het Land van Ooit woont, in plaats van in Rotterdam "Gezien de FFV-uitslagen, t-shirts en de nieuwe lay...". Reet zelf wist ons gelukkig te melden "zo, tijd om weer eens wat uitslagen online te jassen, die volgen", waarbij hij echter wel tijd, plaats en datum wegliet. Maar ooit komt het toch wel, natuurlijk. Inmiddels gaan stemmen op de belofte op een uitslag weg te laten en het FF voor het FF en de eer te laten, anderen beweren juist dat meer prijzen beloofd moeten volgen om -edit- voor te blijven in aantal FF's.

'Ooit' ontstond na leveringsproblemen bij Freshcotton, waarna later wel de jackpot werd uitgekeerd. Shirtleverancier 'Henk', die de gewonnen shirts voor Foto Fuck Vrijdag zou distribueren, werd legendarisch.

Bas Taart

Ooitcool.jpg
Bas Taart ging ooit naar GeenStijl en kwam toen weer terug. (En ging naar TPO en kwam toen weer terug) Hij kreeg bij zijn afscheid naar de roze buren een passend cadeau mee in de vorm van, jawel, een t-shirt. Zo zie je maar: het kan dus wel.
Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen