Kettingfuck

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek

Een Ketting(foto)fuck is een fotofuck waarbij wordt begonnen met 1 basisafbeelding, die daarna continu verder bewerkt wordt door reaguurders in een fotofuck-estafette.

Ontstaan

Hopeloos mislukt item gebracht door Kris onder de naam "Kris' Keiende Ketting Fuck" als variatie op de IBFF waarbij je uitgaat van één foto,deze bewerkt en vervolgens weer post zodat de volgende deze prent kan gaan bewerken etc. Een kettingfuck is een dus fotofuck waarbij een bewerkte afbeelding continu verder bewerkt wordt door reaguurders. Ergo, een kettingfuck is lineair cumulatief. Dus.

De mist ingegaan dankzij sifco die weigerde het stokje door te geven. Uiteindelijk werd er in het item meer geouwehoerd dan gekettingfucked.

Kettingfucken

Op 1 mei 2006 probeerde ssvld het opnieuw in het forum met Fuck a zoo. Wat Kris niet lukte lukte ssvld wel; een succesvolle kettingfotofuck starten. Hij had hiermee niet alleen een succesvol topic op het forum maar haalde ook voorpagina. Hiermee werd de kettingfotofuck een instant klassieker. Kettingfucken werd een volwaardig alternatief voor de IBFF als het geen FFV was.

Vonden kettingfucks voor Retecool 8.0 maandelijks plaats, inmiddels zijn ze een (twee)wekelijks fenomeen geworden. Men treft ze aan in het daarvoor bestemde forum.

Olaf en actief kettingfucker FrankieC bouwen het concept later uit door aan het eind van een maand/periode met een compitatieflimpje te komen.

Er is ook een Kettingfuck Wetmatigheid.

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen