Fok

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek
Foklogo.jpg

Fok! is onstaan als een jongerensite uit Tweakers.net. (Boze tongen beweren dat het oorspronkelijk om "Fokked Op Kids" zou gaan.) Het is nu voornamelijk een nieuwssite en het grootste forum van Nederland. Het is een plek geworden waar je kan discussieren over letterlijk álles, maar niet álles wordt je in dank afgenomen natuurlijk, bier doet het wel opvallend goed, vooral in de nachtelijke uurtjes.

Inhoud

Fok!kers

Wordt bevolkt door een reagerend publiek bestaande uit alle lagen van de bevolking in alle leeftijdsklassen (Doch vooral de "jongere" leeftijdsklasse, er is nu zelfs een apart puberforum.), die te pas en te onpas 'de Marokkanen' de schuld geven van alle ellende op aarde, met name op de FP. (Liefkozend stormfrontpage genoemd.)

Retecool reaguurders hebben het over het algemeen niet zo op Fok reageerders en Fok reageerders vinden Retecool reaguurders (hun) de mensen.

Het is een publiek geheim dat ThE_ED veel op fok! komt.

Fokstaking.jpg

Bijna de helft van de Fok-Mods hielden siesta en krasden hun nickje op het stakers-manifest, compleet met stakingsbannert. Dit nadat 2 collega's hun exit hadden aangekondigd vanwege scheldpartijen en backstabbing met "hogere" crewleden. Ene "call me god" Danny met anti-firefox banner zei daarop Fok!You! en gaf het hele zooitje een ban en beloofde alle topics te sensuren en begraven. Tis wat he.

Facade

FOK! de docu, ook wel "Facade" genoemd, met in de hoofdrol dat Internet toch heel veel stille beeldscherm-levens slurpt.

Wtf?

Volgens de gebruikers heeft Danny R. de privacy van de duizenden fok-users ernstig aangetast door 's avonds een beetje te fappen op geile berichtjes.

FokWeblog

Fokweblog.jpg

Fok! heeft ook een eigen weblog (Fok!weblog) dat een kruising is tussen een retrolog, een linkdump, en sinds kort ook een lifelog.

FokWiki

Hebben ook een wiki.

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen