Je suis pie

Van ReteWiki
(Doorverwezen vanaf Pie)
Ga naar: navigatie, zoek
Redactie
Je Suis Pie
Pie-bloggies.jpg
AKA Pie
Geboren
Overleden
Functie
Functie Retrologger
Eigen Homepage NNTNB
Meer info

Inhoud

Je suis Wie?

Je_suis_Pie kwam, na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als reaguurder de Retecool-redactie versterken op 2 September 2004. Pie staat bekend als Retro-logger, recalcitrant mannetje en als puberaal treiteraar, een imago waar hij maar al te trots op is.

Pie woont in Utrecht en houdt van frikadellen speciaal. Hij heeft een hekel aan, nou ja, aan bijna iedereen en met name aan Yoshe en andere Lifeloggers. Zijn topics lopen vaak compleet uit de hand omdat hij te lui is om de discussies on-topic te houden, en als het even meezit, loopt alles uit op een gigantische flamewar. Moet het daarom van reet bij Cola Light houden. Mogelijk komen Pie's uitspattingen voort uit overmatige blootstelling aan NCRV programma's, waar hij in een forumtopic blijk van gaf.

Ballonfuck1.jpg

Pie weet waar hij kwaliteit moet vinden als het om de vrouwtjes gaat

Een stukje geschiedenis

Pie begon ooit uit pure frustratie over alles en iedereen om hem heen zèlf een lifelog waarop hij anderen ongestoord de huid vol kon schelden. Zijn plezier was echter van korte duur, toen half reagurend retecool ineens ook op zijn log wilde posten. Het resultaat mocht er echter zijn: een volledig illegaal, ongecoördineerd (knaloranje) Ochblog met 28 (voornamelijk psychopatische) redacteuren. Hoeveel al dan niet legitieme GoldMembers daartussen zitten werd angstvallig geheim gehouden. In 2009 kwam er een einde aan Ochblog in haar toenmalige vorm, en op dit moment wordt de site door Pie gebruikt voor het plaatsen van semi-interessante verhandelingen over internettende geitenwollensokken.

Pie ging af en toe op bezoek bij, een traditie die vanwege het overgrote succes tijdelijk stil is gelegd. Hij was ooit op zoek naar zijn verloren fox en is de trotse bezitter van een adoptiekip.

Op 29 Juni 2007 verwierf Pie nieuwe faam. Dit keer niet als retrologger, maar als de man die het certificaatmonster uit zijn kooi liet. Dit was mogelijk door 1 extra letter in een url van het onverwoestbare Howlin' Wolf systeem te plaatsen. Ja, hacken is niet voor iedereen weggelegd.

Na een periode in Pie's leven die zich kenmerkte door veel kroegbezoek en derhalve weinig nieuw werk op de Retekoels, toonde Pie aan het begin van 2009 hernieuwde moed, en wierp hij zich weer op het potsen. Onmiddelijk daarop volgde een ruzie met Elroy, die man die Retecool kapot ging maken met 10.000 kliks.

Gajegang.jpg

Schade

Dekking.png

Nog altijd op zoek naar genoegdoening betreffende de 14 euro, dwaalt Pie volgens menig reaguurder door de stad Utrecht, een spoor van vernieling achterlatend. Ook daarbuiten wordt hij echter regelmatig in verband gebracht met branden en verdachte pakketjes. Zo stond hij naast het binnenhof toen de Samir A. bommelding binnenkwam, zat hij in de trein achter het grote gaslek dat Gouda een hele dag stil legde, en liet hij bijna een paar rennende marechaussees struikelen toen hij voor hun neus stond tijdens een bommelding op Schiphol. Je kan het maar treffen. Medestanders van Pie spreken overigens van smaad en bereiden stappen voor..

Twitpie

Pie volgen? Gewoon omdat het kan? Check http://twitter.com/jesuispie

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen