GoldMember

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek
GoldMember Logo

Oorspronkelijk alleen voor de Retecool aandeelhouders. Sinds de blootlegging van reets pincode in de reetbot door Kris ook, na overmaking van een "ongespecificeerd bedrag" (vermoedelijk Veertien_euro), beschikbaar voor de Avantgarde gevoelige retecool lezers.

Inhoud

Voordelen

De voordelen zijn hier en daar naar buiten gelekt.. Zo zou de Blues-filter niet meer werken. Mag je extragratis w00t typen, dus kan je wel lekker first posten! En krijg je extra topics.

Ziehier de topic waar een paar onvoorzichtige Goldmembers zich in de kaart lieten kijken. Ondertussen schijnen er ook Goldmembercards in omloop te zijn. Naast het Goldmembership is er ook sprake van een Platinum- en Iridium Membership.

Subsite

Goudendip.jpg

Sinds 2007 hebben goldmembers een gouden sterretje, waar reet dan zelf over beschikt daar kunnen we slechts naar raden. Na lang aandringen van de kuthippies van de commissie gelijke behandeling zijn de goldmembersterretjes inmiddels vervangen door halfzachte sneue potloodjes, waarmee een glorieus tijdperk van de heerschappij van de Goldmembers in de kiem werd gesmoord. Goldmembers hebben een eigen gedeelte op RC waar zij hun logs kwijt kunnen; Retecool Goldmember ; http://goldmember.retecool.com/

Niet te verwarren met Dicky!

Gaat ooit groot worden

Een veelgehoorde opmerking op de frontpage is "Dat Goldmember gaat ooit nog eens groot worden". Goldmember zijn zo vooruitstrevend, dat ze vaak nieuws al uren, dagen, nee soms een week van te voren posten. Daarna post de Retecool redactie er pas over, soms met Retro-geroep als gevolg. En dat terwijl de reda ook gewoon de Goldmember stukjes naar de frontpage kan duwen.

Er zijn ook Goldmember shirts, heus!

Strip

Naar aanleiding van een grap van Sha-Baz onstond het idee een strip te maken over de Goldmembers en hun comments. Veel kwam daar niet van, ThE_ED liet het bij één vlug voorbeeldje van Retecool en Goudlul.

Goudlul.png

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen