Dijkie

Van ReteWiki
Versie door DieED (Overleg | bijdragen) op 6 mei 2017 om 12:00

(wijz) ←Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie→ (wijz)
Ga naar: navigatie, zoek
Redactie
Dijkie
Dijkiee.jpg
AKA Dijkmans, HaVoK
Geboren
Overleden
Functie
Functie Gameslogger
Eigen Homepage
Meer info


Dijkie logt sinds oktober 2005 mee op retecool en is niet, zoals reaguurder OB in eerste instantie dacht, het debiele neefje, broertje of zoontje van Nico Dijkshoorn. Hij wordt door Je_Suis_Pie vaak verdacht liefkozend 'Dijkmans' genoemd, en heeft eerder (onder de alias HaVoK) als redacteur meegewerkt aan gamesites als The PlayStation Republic en DGS Online.

Dijkie op internet

Dijkie is soms op Xbox LIVE en het Playstation Network te vinden, waar hij met veel plezier iedereen die van hem wint de huid volscheldt. Zijn Xbox Live gamertag is HaVoK NL en zijn PSN ID is Dijkie. Wie een keer met hem wil spelen, moet hem maar even een vriendjesverzoekje sturen.

Dijkie op RC (is ook internet, ja)

Hij mocht op 11 maart 2006 samen met Behanger en Je_Suis_Pie een Dutch Bloggy voor 'beste linklog' in ontvangst nemen, aangezien reet weer eens te laat op kwam dagen om de award zelf in ontvangst te nemen. Maar ja, probeer maar eens een parkeerplek voor een auto van formaatje stadsbus te vinden in het centrum van Den Haag!

Dijkie.jpg

Dijkie aan het w00ten @ Dutch Bloggies 2006

Op Donderdag 5 oktober kreeg Dijkie, in navolging van de zeer succesvolle 'Pie op bezoek bij...' en 'Dokter Reet' rubrieken ook een eigen rubriek: 'Dijkie's Download Donderdag'. Soms vertelt hij de retecool-bezoekers welke stenende series ze over een jaar of twee op de Nederlandse TV kunnen zien, maar nu al kunnen downloaden.

Dijkie offline

Dijkie is minder immuun voor Flora dan hij zelf aanvankelijk dacht.

Tegelgenerator.jpg

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen