Betsy

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek
Betsy
Betsy.jpg
AKA Betseflets
Geboren ja
Overleden nope
Bekend van
Webzijdes
Homepage
Meer

Hoogstwaarschijnlijk een zwaarlijvige ex-gedetineerde uit Rotterdam, met te veel tijd om handen, maar na een moeilijke start liefdevol in de Retecool-familie opgenomen. Voert de lijst van Meeste reaguurselsaan, de 10,000 grens reeds gepasseerd, maar Chocotoffert is aan een inhaalslag bezig. Betsy heeft het nogal eens aan de stok met Dicky! en OB.

Zei iemand .gif?

Voor een beginnende flame tussen de twee kemphanen kunt u hier (May 10, 05 | 3:28 pm) terecht.

Betsy was ook de eerste die de felbegeerde ip-ban in ontvangst mocht nemen voor het zieken op de Retecool Wiki, maar heeft desondanks de best bezochte wiki-entry van alle gewone reaguurders.

Een Betsy

'Een Betsy' is een synoniem voor een dubbele Dicky!: zie hier.

Bedoel.jpg

Betsy op Het niet nader te noemen blog

Sinds oprichting van weblog: niet nader te noemen blog heeft Betsy samen met chocotoffert bijna iedere editor uitgenodigd. Betsy's doelstelling: "een avatar lijst van editors te creëren op niet nader te noemen blog van de top tot aan de bodem van de fp" was binnen een klein jaar gerealiseerd.

Betsy is op het niet nader te noemen blog onder andere legendarisch om de introductie van de Needlevlog en de ******* made my day:

http://www.ochblog.com/photobook/galleries/DemonOID/_thumbs/100x100-ochblogbeggar.jpg http://www.ochblog.com/photobook/galleries/DemonOID/_thumbs/100x100-DSCF0024.jpg http://www.ochblog.com/photobook/galleries/DemonOID/_thumbs/100x100-DSC00113.jpg

Bijna alle foto's hier.

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen