Reaguurders

Van ReteWiki
Versie door Blauwe M&M (Overleg | bijdragen) op 12 apr 2020 om 11:12

(wijz) ←Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie→ (wijz)
Ga naar: navigatie, zoek
Rauw humor.jpeg
Reaguurder is een koosnaam voor de bezoekers van een weblog. Met name gebruikt voor oudere logs zoals Retecool, ontstaan op Ercee, bekend van Dumpert en Edet.

Reaguurders laten zo nu en dan onder een nick (onderzoekje) een reactie achter en ze rammen regelmatig op F5 (wat sinds Retecool 8.0 echter niet meer hoeft).

Inhoud

Persoonlijkheid

Het gemiddelde weblog kent haar (zijn?) reaguurders en die worden dan ook regelmatig aangesproken als de ransapen die het zijn. Verwar dit niet met minachting, een verstandig blog kent ook de waarde van de gemeenschappelijke kennis van de reaguurdersschare. U kent misschien elk vies filmpje uit uw hoofd, maar u blijft wel ónze ransaap. Zoiets.

Bijdragen

Reaguurders leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan Retecool en ze zijn er ook in alle soorten en maten. (Alleen niet normaal verdeeld). Uit statistisch onderzoek zou verder blijken dat ze gemiddeld 31 jaar zijn en in Loenen a/d Vecht wonen. Sommige Reaguurders zijn zelfs telepathisch begaafd en kunnen telepathisch links ontvangen van de Illegale Upload Crimineel.

Om bovenaan de lijst van Meeste Posts te komen, moet je inmiddels tegen de 10.000 comments plaatsen. Nieuwe reaguurders op Retecool stellen zich altijd even voor in het forum, onder een topic even voorstellen.

Ohjee.jpg

Overzicht

Voor een fraai overzicht van alle reaguurders op deze wiki, klik je op de volgende categorielink: Categorie:Reaguurders

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen