De Kolonel

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek

Jeroen Bosch, dat is een slecht alias voor een part-time deskundige luisterende naar de naam JB. Dan is kolonel toch beter.

Jeroen Bosch, verveelt zich en gaat dan maar nepwikis aanmaken.

Het alias kolonel werd door Jeroen Bosch geintroduceerd in 1996 in een item in de voorloper van alt0169, Het Dagelijkse Nieuws op de Jeroen Bosch Homepage. Het gespierde alias kolonel werd Jeroen Bosch medio 2000 teveel. Jeroen Bosch AKA de kolonel koos daarom juni 2000 voor het meer efemere alias jandevries. http://www.alt0169.com/0060.shtml#2552

Heden opereert de kolonel AKA jandevries voornamelijk nog als Jeroen Bosch. In sommige fora tref je hem als DMmD4A. Logt tegenwoordig wat kunstzinnig danwel artistiek verantwoorde (lees: interessante noch boeiende) dingetjes op trendbeheer.com.

Kenmerkt zich door dominant-agressief schrijven, benut daarin zijn persoonlijk antiquarisch woordenboek volledig. Geeft zijn gelijk nooit weg, ook al heeft hij het dubbelop. Een soort van Willem Frederik van de fora zeg maar.

Trotse bezitter van een zwart-wit televisie. Drinkt op donderdagen nog wel eens een bruiswijntje met Reet.

Niet vies van linkspam met commerciële doeleinden: jeroenbosch.com

Jeroen Bosch: de Schilder

Jeroen Bosch (1450-1516), ook een tijdje bosschenaar, uit 's-Hertogenbosch, was een andere kunstenaar. Naar verluidt wordt er voor het werk van Jeroen Bosch meer geboden dan voor het werk van Jeroen Bosch.

jeroen bosch

Jeroen Bosch: het Ziekenhuis

Het moge duidelijk zijn dat dit ziekenhuis is vernoemd naar de oude Jeroen Bosch (1450-1516). Anders was het wel een Rijks Psychiatrische Inrichting geweest.

ziekenhuis

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen