Bankneger

Van ReteWiki
Ga naar: navigatie, zoek
Bankneger.jpg

De enige echte Bankneger! Een van de meest favoriete foto's in de IBFF. De Bankneger is vaak geïmiteerd, net als de Bierduitser.

Quest for the Bankneger

Op nota bene vrijdag 13 november opende Pie een topic waarin opgeroepen werd om op zoek gegaan naar de bankneger, zodat hij bedankt kon worden voor al het plezier dat hij Retecool de afgelopen jaren heeft bezorgd. Als snel werd via de wonderen der techniek de locatie ontdekt waar de Bankneger zich liet fotograferen. Helaas was hij op deze beelden niet meer te vinden, of toch....?

Bankneger-Images.jpeg

Na enig speurwerk werd de bronfoto ook ontdekt, op het weblog Wordparts.com. Maker van de foto was Grady Haynes. Deze was zeer verrast. Daarnaast zijn het ziekenhuis en een opvangcentrum in het zelfde woonblok gemaild met de vraag of zij meer weten over de identiteit van de bankneger, en is er een verzoek om meer informatie naar een lokale journalist gegaan, die ooit een interview hield met de eigenaar van de 'pharmacy' op de achtergrond van de foto. Kort erop is ook nog een retecool contact naar de plek gevlogen om zeker te zijn dat de zoektocht is uitgezet.

Het grote wachten is begonnen...

Zie ook

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen